Takarítási munkaterületek irányítására szolgálatvezető munkatársat keresünk Szegeden

INSURE '98 Kft.
Szeged
2021. 05. 21.


Takarítási munkaterületek irányítására keresem lendületes, ambíciózus új munkatársamat. Feladat: a cégünk által vállalt takarítási területeken a takarítói alkalmazotti állományunk irányítása és munkaszervezése a hatékony és minőségi munkavégzés érdekében, valamint a megbízóval történő folyamatos kapcsolattartás fenntartása.

A leendő új kollégánknak a szakmai képzettség elérése és a képességeinek fejlesztése érdekében az alábbi folyamaton kell részt venni, kérem, hogy ennek az ismeretében jelentkezzen a meghirdetett szolgálatvezetői állásra:

A munka megkezdéséhez nem elvárás a takarító szakma alap vagy átfogó ismerete, ahogyan az esetlegesen meglávő takarítói vagy szolgálatvezetői OKJ-s képesítés sem. Mi hosszútávra tervezünk. Szeretnénk ha az új kollégánk is hosszútávon szeretne a cégünk alkalmazásában állni. A takarító szakma megismerése, gyakorlati alkalmazásának elsajátítása, valamint a sepciálisabb takarítási technológiák (pl.: húsipari üzem, uszoda, ipari létesítmény gépes takarítása stb.) ismerete hosszabb betanulási időszakot jelent. Új munkatársunknak a későbbi vezetői szint eléréséhez vállalnia kell a 2 hónapos szakmai betanulási időszakot, melyet cégünk vállalt unkaterülein az ott szolgálatot teljesítő takarítókkal együtt fog teljesíteni. Minden szakmai segítséget megadva ott, a munkaterületen, valós körülmények között szerzett tapasztalatok alapján érhető el, hogy a szolgálatvezető az általa irányított takarítási munkafolyamatokat maximálisan megismerje. A betanulási időszak alatt leendő szolgálatvezetőnket folyamatosan képezzük és terheljük előbb csoportvezetői majd a fizikai munkától jobban függetlenített szolgálatvezetői teendőkkel. 

Amennyiben Ön vállalja ezt a betanulási folyamatot, kérem keressen bizalommal.

Célunk, hogy a betanulási folyamat során elsajátított ismerekkel, tapasztalatokkal és a meglévő tudásával hosszútávon egy lendületes, fejlődő és stabil csapat megbecsült tagja tudjon lenni.

Bővebb indormációért kérem hívjon a bejelentkezés után látható számon.

Feladatok

  1. takarítási munkaterületek irányítása
  2. gépek, eszközök, tisztítószerek naprakész nyilvántartásának vezetése
  3. megbízó kéviselőivel történő kapcsolattartás
  4. rendszeres munkaterület ellenőrése
  5. új takarító munkavállalók keresése, munkába állítása
  6. szakmai fejlődési irány meghatározása

Elvárások

  1. min. középfokú végzettség
  2. B kat. jogosítvány, és vezetői gyakrolat
  3.  határozottság
  4. az új dolgok iránt nyitott személyiség
  5. szorgalom
  6. megbízhatóság

 

Előnyök

  1. műszaki érzék
  2. fizikai munkát végző alkalmazottak irányításában szerzett tapasztalat
  3. takarítási területen szereztt tapsztalat: szándékosan tettem ezt a végére, mert a munkakör betöltésének nem ez, hanem az elvárásokban felsorolt 6 pont a feltétele

Amit kínálunk

  1. Hosszútávú munkahely egy lendületes, célorientált csapatban.
  2. Amennyiben Ön nyitott a felkínált állásra, érez magában kellő szorgalmat a szakma elsajátításához valamint a cégünk által támasztott elvárások teljesítéséhez, akkor mi garantáljuk, hogy 1 éven belül a munkába álláskori jövedelmének a dupláját fogja megkeresni.
  3. Bejelentett, főállású munkaviszony és a munkaterületekkel összehangolt, kötetlen munkaidő várja az arra érdemes új munkatársunkat.ű

Információk az állásról


Foglalkoztatás jellege

  • Teljes munkaidő 8 óra

Elvárt tapasztalat

  • Nem igényel tapasztalatot

Elvárt végzettség

  • Általános iskola
  • Szakiskola / szakmunkás képző
  • Gimnázium
  • Szakközépiskola

Szükséges nyelvtudás

  • Nem szükséges nyelvtudás

Munkarend

  • Általános

Beosztás

  • Közép vezető

Hasonló hirdetések